Schoenen

Wij zijn een specialist op het gebied van golfschoenen. Zo zijn wij een van de 3 winkels in heel Nederland die het Adidas Shoe Fitting Programm aanbieden!
Goede golfschoenen zijn onmisbaar. Wij bieden meer dan alleen een aantal schoenen. Bij ons bent u aan het juiste adres om onder het genot van een kop koffie en met deskundig advies de golfschoenen te vinden die het beste bij u passen. We hebben ongeveer 90 verschillende modellen op voorraad, dit betekent dat u begin maart keuze heeft uit ongeveer 350 paar schoenen! Mede hierdoor en samen met het Shoe fitting program van Adidas streven wij er naar de golfschoenen specialist van het noorden te zijn!

Assortiment:
We bieden een breed assortiment schoenen aan. Schoenen staan bij ons voorop, gezien het een van de belangrijkste dingen van een golfuitrusting zijn. Ze moeten waterdicht zijn, goed zitten en er moet in ongeveer 5 uur bijna 9 kilometer op gelopen worden. Door verschillende merken, kleuren, maten en soorten aan te bieden hebben wij voor vrijwel iedere golfer een passende schoen. Wij geven graag passend advies en helpen u met het maken van de juiste keuze. Sinds dit jaar hebben wij ons schoenenaanbod uitgebreid met de merken Skechers en Under Armour waardoor wij nu dealer zijn van de volgende merken:

- Adidas
- Footjoy
- Ecco
- Ashworth
- Skechers
- Under Armour
- Puma

Adidas Shoe Fitting Program:
Als een van de 3 winkels in Nederland zijn wij er trots op het Adidas Shoe fitting program aan te kunnen bieden. Dit betekent dat wij volledig equipped zijn om u de perfecte schoen van Adidas aan te meten! De goede maat is belangrijk, maar ook de breedte van de schoen speelt een belangrijke rol. Om het spelplezier, de waterdichtheid en levensduur van de schoen te vergroten is het belangrijk de juiste schoen in de juiste maat te kiezen. Wij en het Adidas Shoe fitting program helpen u daarbij.
Vanaf nu hebben wij een Adidas Shoe Fitting Program voor zowel dames als heren!

Teamkleding nodig? Bekijk ons mooie aanbod!  Lees meer