Garmin, Approach S10 GPS horloge, Zwart

Merk:
Garmin
Artikelnummer:
AMEGA94100
Voorraad:
Voorraad
Garmin
€ 129,95
- Eenvoudig te gebruiken golfhorloge
- Modern, licht en comfortabel met een in zonlicht afleesbaar scherm met een hoge resolutie.
- Geeft de afstand naar het begin, einde en midden van de green aan, evenals hindernissen en doglegs, op meer dan 41.000 vooraf geïnstalleerde golfbanen wereldwijd.
- Houd de score bij op het horloge voor een samenvatting per ronde, totaal gespeelde afstand en totale tijd.
- Upload uw scorekaart naar Garmin Express™ om uw rondes bij te houden.
- Oplaadbare batterij gaat tot 12 uur mee in GPS-golfmodus.

Selecteer uw kleur

Garmin, Approach S10 GPS horloge, Zwart
Als u op uw spel en de baan gefocust wilt blijven, is dit golfhorloge voor u. Het eenvoudig te gebruiken Approach S10 golfhorloge kiest op basis van uw locatie de baan waarop u speelt, met meer dan 41.000 vooraf geïnstalleerde golfbanen wereldwijd en levenslang gratis updates. Het geeft de afstand aan tot het begin, einde en midden van de green, evenals hindernissen en doglegs. Voltooi een hole en loop van de green naar de volgende tee box. Het horloge gaat dan automatisch verder naar de volgende hole. Als u echt een prachtig shot maakt, kunt u daarvan de afstand meten en indruk maken op uw vrienden.

Ken de score
Voor extra gemak kunt u de score rechtstreeks op uw Approach S10 bijhouden. Aan het einde van de ronde geeft het horloge een overzicht van de totaal gespeelde afstand, totale tijd en score. Aangezien het ook gewoon een comfortabel horloge voor dagelijks gebruik is, wordt ook de huidige tijd en datum weergegeven, inclusief zonsop- en ondergang.

U kunt gerust een aantal rondes spelen. De oplaadbare batterij gaat tot wel 12 uur mee in GPS-modus. U hoeft ook niet te vrezen voor de waterholes, want de Approach S10 is waterbestendig tot 5 ATM (50 meter).

Ken de score
Volg uw spel
Upload uw scorekaarten elke ronde naar Garmin Express om uw spel en scores gedurende een seizoen te bekijken. U kunt ook gebruikmaken van de gratis Garmin Golf™ app om mee te doen aan wekelijkse klassementen en toernooien.
Garmin, Approach S10 GPS horloge, Zwart
Artikelnr. AMEGA94100
Kleur Zwart
Merk Garmin
Teamkleding nodig? Bekijk ons mooie aanbod!  Lees meer